tisdag, februari 14, 2006

Livet på en tuggpinne

Hemi känner livet i sig. En tuggpinne i solskenet är allt som behövs. Plus ett mjukisdjur att ligga på. Ni som träffat Sören - Hemis låtsasvalp - kanske känner igen den tillplattade varelsen som ligger klämd under 43 kilo hund.

3 kommentarer:

Maria sa...

Blir lite bekymrad över bilderna pa Sören, han ser ännu plattare ut än vanligt. Humlan däremot är precis lika söt som hon brukar vara... Atomen hälsar att hans ordinarie utfodringstillfällen inte längre räcker till, han har latit utöka dom fran 2 till 4 ganger per dag nu, han är saaa hungrig :)

Anonym sa...

Halsningar fran Thailand, vi kollar mailen och kan inte lata bli att kolla din blogsida, kanns skumt att kunna ga in och lasa den har, med vagorna brusande i bakgrunden och sandiga fotter och en kokosnotshake i magen. Horde rykten (fran Kjell) att ni var pa gang att hyra ut huset, hoppas ni har det bra! Vi ses! Kram Sara

Mari sa...

Maria
Vi träffade Atomen förra helgen och fick rapporter om att aptiten ökat till det dubbla. Det är bra, behövs ju om han ska hålla jämna steg med Humlan ;-)

Sara
Härligt med en rapport från Thailand. Vi pratade om er imorse när vi halvfrusna åt frukost framför brasan, efter dina ord känns det ännu lättare att lämna jobbet och drömma sig bort till er en stund! Kan bara tänka mig hur bra ni har det, kräver utförlig rapoprt när ni kommit hem. Kramar!