fredag, mars 10, 2006

I fåtöljen

Det här tenderar mer och mer att bli Hemis blogg, men jag kan inte låta bli att visa syrrans bild på Humlan. I fåtöljen. Spanandes efter ekorrar. Lite trångt - men det är det uppenbarligen värt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

hehe, jag förstår nu vad du menade när du berättade om hennes ekorrspan.hon ser ut som en gammal dam som tjuvkikar på grannarna...

Mari sa...

Ja, det var en bra beskrivning. Och när de gör något hon inte gillar morrar hon lite för skojs skull, ungefär som en gammal dam som muttrar för sig själv där i fönstret! Hur går det med stickningen, förresten?

Anonym sa...

Ja, det går rätt bra. Nu. Jag har ju såklart börjat om flera gånger men det hör liksom till för mig. I veckan så ska jag upp ett level: sticka socka och sticka vante! Det vete tusan om jag fixar fem stickor samtidigt men säkert.

Vad kan det vara som ekorrarna gör som hon inte gillar? uppföra sig som de äger stället eller?

Mari sa...

Vantar kan jag sticka, men inte sockar, det verkar lite svårare. Fem stickor är väl ingen match när man fixar att sticka mönster som du!

Och ekorrarna - ja det räcker nog med att de är på hennes mormors gård. Annars skulle hon nog gärna springa ut och jaga dem, tror jag.