fredag, april 28, 2006

Premiärfilmat

Nu är filmkameran invigd. Av Markus filmsnutt kan jag konstatera:

* att Hemi älskar att ligga i "kuvösen" (kallfarstun som snarare är varmfarstun på våren och sommaren), hon orkar bara lyfta lite på huvudet när filmaren kommer
* att vi har stökigt hemma
* att det viktigaste i vårt hem, enligt samme filmare, är KAMINEN
* och slutligen att jag har väldigt röda kinder och vattenkammat hår efter min dusch

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mari!
Är du med barn? Vad roligt att höra. Jag har ju fått en Embla för snart två månader sedan och det är himla trevligt att vara mamma!
Vad säger storasyster Hemi??

Kram från Martina
Se Embla på www.martinanyhlin.blogg.se

Mari sa...

Hej Martina. Vad roligt att höra av dig! Och vilka rara damer som stoltserar på din blogg, båda i stickade tröjor! Fint. Det har hunnit hända en del sedan vi träffades senast. Du har gift dig och fått Embla och till sommaren är det min tur.

Jag tror att storasyster Hemi mest tycker att magen är i vägen när hon ska mysa in sig i "skeden" som hon gör varje morgon i sängen. Men hon har hittat en teknik som gör att hon kasar sig in nedanför magen - finns det hjärterum så ... Annars tror jag att hon kommer att sucka över barnskriken och hålla din lill* väldigt ren runt munnen ;-)

Många kramar till er.

Anonym sa...

Hej Mari!
Embla har inte ett hundsyskon men väl en hundkusin - Indra som är en stor och stark Rottistik. Indra tycker att Embla är en riktigt lustig prick och nosar och slickar nyfiket på allt från blöja till ansikte. Jag är ju lite lite hundrädd men jag försöker vara döcool, för det är så himla kul att Embla får ha en hund i släkten, något jag aldrig hade..

I sommar ska min syrra gifta sig i Piteå och jag ska försöka vara uppe minst två veckor, så då hoppas jag vi ses, å att jag får se din bebis!!

/ Kram

Mari sa...

Ja, det är klart att vi ska ses. Men om du får se min bebis vet jag inte, det beror ju på om den kommit till världen än. När är bröllopet? Hoppas ni har en fin valborg.

kram