tisdag, april 01, 2008

Bäst just nu

Skiva: Darling Håkan Hellström är tillbaka med "För sent för Edelweiss". Minns när jag såg honom i sjömanskostym på Hultsfred och skrev en hyllningsrecension. Han är grym på skiva, Håkan, men ännu grymmare live. Såg honom också samma dag som jag var beräknad att föda Siri. Utanför staketet på Piteå dansar och ler.

Under sommarens festival är det dags igen, då ska jag stå nedanför scenen som betalande konsertbesökare, för jag ska varken vara höggravid eller jobbande.

På Håkans hemsida kan man förresten beskriva sin känsla för Håkans musik med en bild, bilden ska sedan tryckas upp på t-shirts. Här finns massa fina bidrag.

Dvd: Thrillern "Bristande bevis" med Anthony Hopkins och Ryan Gosling (från tårdrypande, superfina "Dagboken - jag sökte dig och fann mitt hjärta") och franska "Berätta inte för någon" (för åtta år sedan föll Margot Beck offer för en seriemördare. Hennes man Alexandre lever på tomgång, helt absorberad av smärtsamma minnen och sitt jobb som läkare. Så kommer ett tecken på att Margot fortfarande lever).

Biofilm: Såg "Flyga drake" igår. Fantastiskt vacker, vilka drakflygarscener och vilken historia. Kvalar definitivt in som en av de bästa filmatiseringar av en bok jag någonsin sett. Se den, se den, se den!

Inga kommentarer: