måndag, april 14, 2008

Humlan

Fotade Hemi när jag var hemma på lunch i dag. Hon hade kliat upp ett sår på nosen och ett i örat. Och slickat en tass skinnflådd. Men finast av alla fina är hon i alla fall.

När jag ser den här bilden kan jag riktigt känna hur hon luktar av varm hund, där hon ligger i solskenet i farstun.

6 kommentarer:

Sara sa...

Vilken fin Humlanbild!

Lisa sa...

Fast jag är en "kattmännsika" så skulle jag gärna gosa med finfina hunden.

Mari sa...

Tack Sara!

Mmm, Lisa. Synd bara att hunden inte är så gosig tillbaka. Men nära ligger hon gärna, bara man håller händerna borta! Hemi hälsar att hon också är en kattmänniska ; )

Storm sa...

Inte gosig? Ring Cesar Milan! :-)
Tsssh!

Anonym sa...

vilken underbar bild min hund är mest svart och lurvig så det är svårt att få fina bilder på hon, men iallafall just nu lider jag av hung hypokondri, min hund kliar och kliar sig så mest troligt har hon löss eller ännu värre skabb vi får verkligen hoppas att lilla humlan inte lider av ngt sånt :)
/linda

Mari sa...

Hm, Robert, tror även den gode Milan skulle få en tuff match med att få vår fröken gosig. Men som sagt gärna näraliggande, helst under täcket om madame själv får välja.

Linda, kliande hundar är alltid trist men löss är förhoppningsvis bättre än ständig klåda utan svar på varför. Det är liksom lättare att göra något åt. Vad fint att du kallar henne "lilla humlan", lilla stora hunden vill förresten helst sitta i knät när vi är hos veterinären. Ser rätt lustigt ut skulle jag tro.