tisdag, september 02, 2008

Favoriternas favoriter


Sitter och funderar över bild till tidningen och tackkort, svårt att välja. Men det lutar nog åt någon vid den putsade väggen. När trycket inte alltid är det bästa, speciellt långt ner på sidorna där bröllopsbilderna ofta ligger, känns det säkrast med enkel bakgrund.

Tänker också på att det är lite märkligt att se sig själv i Sannas bildspråk. Jag menar, jag känner ju verkligen till hennes sätt att plåta. Hur många jobb har vi inte gjort ihop och hur många sidor har jag inte redigerat med hennes bilder. Kul, i alla fall.

I övrigt har jag ätit god lunch och pratat en massa med Sara K idag, gick tillbaka till jobbet med massa ny energi.

Har valt nästa Extra-nummers bildbyline, men är less på att ha ont i halsen. I drygt en månad nu har jag inte känt mig riktigt frisk. Vill träna!

Yogapassen och jag verkar dock inte synka. Förra veckan var det förskolefest och denna vecka är Markus på jobb i Luleå ikväll och på torsdag har vi också planer som måste gå före ...

Om någon har en synpunkt om bild till tidning: Jag har tacksamt emot synpunkter!

Nu: te med honung och mjölk.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Bild 1 eller helst 2, ni ser ut som nyförälskade tonåringar som leker bröllop och skrattar åt tanken på att det skulle kunna bli på riktigt.
Och det är det ju nu!

Anonym sa...

Första bilden högst upp till vänster är jättefin. Den känns naturlig och spontan

Anki sa...

Jag gillar den när ni blundar och har huvudena mot varandra. Ni ser ut att trivas i varandras närhet!

Gudmodern sa...

Jag röstar också för bilden där ni blundar och bara njuter av varandras närhet. Det fotot andas trygghet, kärlek och värme och är i mina ögon en av de bästa! Snygga och tjusiga är ni ju på alla, såklart.

Kram,

Sara sa...

Tack för idag, jag fick också energi, skönt att höra att jag inte tog din :) Oj, vad svårt att välja när alla bilder är så fina! Jag tycker om skrattbilden längst upp till höger, men bilden där ni blundar är nog finast. Den längst ner till höger känns också fin, för Markus ser ut som att han vill säga: ha, kolla vad jag har! Och du strålar bredvid...
Kram

MiTTSeTTe sa...

Hejsan! Vilka härliga bilder! Jag gillar båda bilderna längst upp. Men den högra bilden, I like!!
/Kram

Mary sa...

Jag tycker att alla bilder är superfina men att bild nr 3 är extra fin. Det utstrålar verkligen kärlek och samhörighet tycker jag!

Anonym sa...

Tycker att 2an och 3an sticker ut från de övriga. Kan inte låta bli att le när jag ser dem... Ren och skär lycka!

Pierre Wikberg sa...

Längst upp till höger, känns spontan å bra, tycker ja

!ngela Bj sa...

Jag röstar på bild 2, spontan och naturlig. Alla bilderna är ljuvliga, men bild 2 fångar ER!

Kram å tack för sist.

Anonym sa...

Jag röstar också på bild nr 2, vilken superbild! De andra bilderna är alla vackra, men nr 2 är verkligen helt underbar!

Kramar från Terese

Mari sa...

Ha ha, ni gör det inte lätt för oss ; ) Vi har valt mellan skratta, blunda och den "vanliga" längst ner till höger. Men det blir nog skrattbilden. Om jag slog upp tidningen skulle jag bli gladast av att se den! Ska konferera med Sanna (här har jag snabbt beskurit den, är egentligen en breddare). Tack för alla synpunkter, fortsätt gärna tycka till!

Anonym sa...

Många fina men....Definitivt nr 2 hög giftasfeeling över den:-). Känns naturligt klockren och berör i maggropen.. Den känns ni/ Kramis Maria J

Mari sa...

Hej Maria! Vad roligt att du tycker det. Kram.

Anonym sa...

Kan ju inte låta bil att tycka till. Mest förtjust är jag i bild nummer 2. Hur fin som helst! Vill ni ha en vanligare bild så kör på den där ni blundar nr 3, eller den en klassisk bild nr 6.

Jag röstar på nr 2 ialla fall.

Mvh Hannah Bergstedt

Mari sa...

Hannah, du får så gärna tycka till. Nu har vi tillslut i alla fall bestämt oss!