onsdag, september 24, 2008

Laptop diaries

Förra veckan var en bra träningsvecka. Fem pass med yoga, löpning, spinning, yoga och pump hann jag med. I veckan blir det mindre, yoga igår kväll och kanske ett yogapass när Siri sover imorgon. Jag gillar verkligen känslan av att gå och lägga mig nytränad, kvällsfikad och duschad.

Idag jobbade jag sista dagen på jobbet för en vecka. Imorgon är jag föräldraledig och sedan drar vi till Stockholm - och på tisdag är jag föräldraledig. Så nu ska jag färdigställa krönika och två skivrecensioner innan jag landar i soffan.

Kan förresten tipsa om plattorna jag lyssnar på:
Rebecka Törnqvist, "The cherry blossom and the skyline rising from the street" och nykomlingen Sophia Somajo med "The laptop diaries" - hon låter lite som en ny elektronisk Robyn.

2 kommentarer:

Anja och Jonas sa...

Att vi inte hann ses när vi var i Pite känns trist. Vi har jobbat oavbrutet i stugan och helt enkelt inte haft tid att socialisera.
Jag läste *förÄLSKADledig* och inte förÄLDRARledig, det hade ju varit trevligt att få vara förÄLSKADledig ibland också ;o)
Har du hört Rebecka Törnqvists första 'A night like this' från '94 tror jag? Kanonbra. Jag kan också rekommendera vackra vackara 'Kära Du' med Louise Hoffsten och Esbjörn Svenssons trio (när jag ändå var och rotade i mina gamla CD skivor)

Mari sa...

Hej Anja, nej jag hörde att ni jobbat på. Trist, men vi har ju nyss haft lite tid tillsammans.

Förälskadledig var ju ett jättefint ord. Fram för mer sådana dagar!

Jo, jag har hört Törnqvist från tidigt -90. Love her. Har alltid gjort. Ska lyssna i ditt andra tips vid tillfälle! Kram på er, ha en fin helg!