tisdag, juli 14, 2009

God och dålig nyhet

Min kollega Jens, som även är god vän med vår hyresvärd, tog oss med på en härlig båttur till Fingermanholmen idag. Lunch på en filt i solen, kaffe och jordgubbar, ett barn på filten bredvid som ramlade och spräckte läppen, Siri som badar i det kalla vattnet.

Vid fyratiden kom vi hem, trötta och solsmekta. Vi har ätit middag hos min pappa och Angela och nu sover Siri gott för natten.

Jag ska strax åka hem till huset och hämta hårfärg och inspektera vardagsrumstaket. När vi var ute på Fingermanholmen idag ringde nämligen en av snickarna med "en dålig och en god nyhet". Det visade sig att vatten från expansionskärlet som gick sönder tidigare även letat sig ner i vardagsrumstaket ... som är av spännpapp. En stor blomma i taket och buktande papp. Det var den dåliga nyheten. Den goda var att det fanns ett fint trätak därunder som kommer att bli toppen med ett varv vitfärg.

3 kommentarer:

Laila sa...

Vad mysigt med båttur! Vi funderar också på att ta båten ut till "Finger" i morgon! (Om vädret tillåter)
Hoppas läget är bra annars!
Kram!

Elin sa...

Härligt med en båttur. Trist med den dåliga nyheten. Sån tur att det fanns ett bra tak under. Blir garanterat hur snyggt som helst vitmålat!
Kramar!

Mari sa...

Hej Laila. Jo det var härligt. Vi begav oss ut på Gläntan idag, men det blåste rätt mycket och bara efter en liten stund kom regnet. Hoppas ni haft en fin dag hursom helst. Kramar.

Elin, jag tror också det blir bra :) Kramar.