onsdag, september 23, 2009

Uh!

Sämre dag i dag.

Stannade till i huset imorse och tittade på de där eldosorna. De är visserligen fula, men även jag som är helt insnöad på byggdetaljer för tillfället inser att det inte alls är hela världen. Det är rent av en världslig sak. Men musten gick ändå ur mig. Jag satt på en pinnstol i köket och tog mig liksom inte iväg.

Sedan en dag full av möten hit och dit. En dotter som inte alls hade samma vilja som mig ikväll, hon ville bara ha pappa och pappa hade lånat en bil, hyrt ett släp och kört till Luleå för att köpa mer golv.

Efter ett målningspass i huset ska jag dricka te och ladda för morgondagen. Hur jag ska få ihop veterinärbesök 11.15, ett jobb i Luleå klockan 14 och förskolehämtning vid 16 övergår mitt förstånd. Men det blir säkert en rolig dag ...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Om veterinärbesöket drar ut på tiden eller om ni inte får komma in i tid så jag komma och vara där med Hemi.

Även vi måste dit, Bosco ska vaccineras och han har dessutom massor med vätska runt ena armbågen.

Kram/ Terese

Unknown sa...

vi får ta ett boxpass en annan dag :) Ni är så duktiga som kämpar på varje dag, snart får ni belöningen. men man måste få vara trött och urvriden oxå, livet är ju nu, inte sen. Kram kram !

Mari sa...

Hej Terese. Tack snälla söta. Jag ringer om det krisar ihop sig. Vad tråkigt att höra att Bosco har vätska runt ena armbågen, hoppas han blir bra snart! Kram.

Just det, Hanna. Det hade totalt fallit ur mitt minne! Kanske nästa vecka : )
Kloka ord, jag tar till mig dem idag.
Kramar.

Elin sa...

Lite nyfiken på hur dagen fortlöpte! Hann du med allt utan att utveckla magsår?!
Kramar!
ses i morrn..

Mari sa...

Ha ha, Elin. Medan du skrev din fråga skrev jag redan på ett svar. Telepati : )

Ses imorgon. Kram!