onsdag, februari 01, 2012

Känslan med gasspis





Diskmaskinen är ingen skönhet hemma hos oss. Det är helt enkelt en ... diskmaskin. Jag är uppvuxen utan en sådan i hemmet, och saknade den därför inte.

Men inför en midsommarafton hemma hos oss insisterade maken.

Då hade vi dessutom ett ganska stort hål under köksbänken, där det mest rymdes pappersåtervinning och allehanda skrot. Diskmaskinen blev såklart väldigt uppskattad.

Likaså gasspisen som Markus köpte, efter lite detektivarbete förra året. Just vårt mått på spis är gammalt, och för att slippa byta ut fläktkåpa och ta bort pannskåp blev det ingen bredare variant.

Gasspisen var inget jag heller längtat efter. Men oj, så mycket roligare det är att laga mat på den. Det är liksom en annan känsla. Även om man bara sjuder yogite.

3 kommentarer:

mariaemb. sa...

Eller hur, gasspis är över förväntan! Det fanns en i lägenheten vi flyttade in i nu i somras och jag älskar den.

Fin kväll!

Kram Maria

Mari sa...

Jo, så är det ; ) Kram!

marinette sa...

Hej!
Här kommer en lite udda fråga kanske..
Jag har precis köpt en begagnad gasspis på blocket..och när jag googlade så hittade jag till din blogg och såg att du hade en exakt likadan :)
Nu till frågan, jag har inte lyckats hitta vad spisen heter mer än IGF, kan du förhoppningsvis hjälpa mig..??
Saken är den att när vi kom hem med spisen så visade det sig att ugnen inte fungerade, typiskt men det är ju risken med att köpa begagnat tyvärr.. och nu behöver vi ta reda på vad spisen heter för att kunna beställa ett nytt vrede för ugnsfunktionen. När detta åtgärdats ser vi fram emot att kunna laga lite god mat på denna fantastiska spis :) Vore enormt tacksam för din hjälp :)
Mvh Marinette
marinettea@hotmail.com