lördag, mars 17, 2018

Ny matfavorit





* * *
Genom åren har vi arbetat upp en ganska bra bas med
vardagsmiddagar vi återkommer till gång på gång. Men eftersom
vi numera försöker äter vegetariskt fler än en middag i veckan har
jag kikat på en del nya recept för inspiration. Markus gör en
vegangryta som snabbt har blivit en favorit, men den här pastarätten
tar sig också in på listan av nya som vi gillar.

Krämig bönpasta med fräst grönkål, purjo och vitlök vänds
tillsammans med crème fraiche. Hela anrättningen toppas
med rostade, grovhackade mandlar och stekt halloumi.

På Ica:s hemsida finns hela receptet (klick).

På söndagar skriver vi matlista och veckohandlar. Då har vi planer
och middagar för söndag till lördag. 
Vi anpassar också maten efter
aktiviteter. Tisdagar äter vi senare eftersom Siri har kör, då kan vi göra
mat som behöver längre tid i ugnen och på fredagar blir det ofta soppa,
eftersom det inte är den bästa lunchlådematen.

Sedan är jag nyfiken på dig som läser. Veckohandling? Matkasse?
Småshopping mest varje dag på känsla? Recept eller freestyle?
Berätta gärna.


Inga kommentarer: