onsdag, april 04, 2007

Skidfunderingar

Imorgon bitti åker vi till Piteå och på fredagmorgon vidare till Riksgränsen där vi, precis som förra året, ska tillbringa påsken.

Därför borde jag skriva klart krönika.

Har packat det mesta, dock väntar mer saker på oss i Piteå. Snowboard, snowboardskor, pulka, skidor, pjäxor ... vet ännu inte om vi tar med någon barnvagn till fjällen.

Förra påsken promenerade jag mest, bland annat tog jag upp Sirre, som då låg i magen på toppen, jag var också vilse på fjället med hunden Lycka. Den här vintern ska vi gå på tur. Det betyder att jag ska åka skidor på längden. Sist jag gjorde det var det inte frivilligt, det var i spåret på Pitholm och precis som alla gånger förut kunde jag inte svänga i den stora backen vid vattentornet utan kraschade rakt in i trädet längst ner. Oho, hoppas det går bättre den här gången.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det håller vi verkligen tummarna för, träd är hårda, människor mjuka! KRAM ;)

Anonym sa...

Mari!
Det finns hopp för dig oxå med skidåkningen!
Lillasyster hade samma uppfattning som dig om skidåkningen i skolan men i vår när hon åkte runt Fårön med oss klarade hon det lätt som en plätt.
Men snart är det ju cykelträning som gäller så det är bara till att pumpa MTBn.

Sara sa...

Glad påsk till er lilla familjen önskar stora familjen (som igår blev med buss!). Hoppas ni får det härligt i Riksgränsen! Kram Sara

Mari sa...

Idag har jag i alla fall kommit så långt att jag prövat pjäxorna ... men jag tror inte att det blir så mycket branta nedförsbackar så det ska nog gå bra.

Och grattis till familjens nytillskott, Sara. Vi skulle nästan ha behövt en sådan buss idag när vi körde tre vuxna, ett barn, en stor hund och miljarders saker från Umeå till Piteå.

Glad påsk till er allihopa!