onsdag, augusti 26, 2009

Byggnationerna idag

Öppning kök/lilla hallen.

Jag målar ... Siri klättrar.


Markus har klättrat högt. Han målar också.


Leka själv i renoveringskaos.


Burspråket börjar vara klart på utsidan.


Fint när ribben börjar vara på plats.

I dag kom den, den första riktiga bygg-genomklappningen. Den där när allt bara känns för stort, för dyrt, för mycket, för långt borta.

Siri har hamnat lite i kläm, naturligtvis. Istället för att vara hemma och pyssla med henne på kvällarna blir det barnvagnspromenad för att Hemi ska få röra på sig medan den andra vuxna målar i huset.

Ikväll hade hon en riktigt dålig kväll (hon fick följa med och leka med morfar). Jag blev less och arg på henne. Det slutade med att hon lutade sig mot den med vit oljegrund nymålade öppningen så hennes splitternya fleecetröja blev full i färg.


Jag bytte om i argen och gick raka vägen hem med henne för godnattprocedur.

Vi kom hem och kramades och hon somnade fort och gott, men jag sitter här med den där värdelösa känslan som ibland är svår att hantera.

Dessutom är vår hyresvärd sjuk med ont i halsen och feber ... och jag är kanske inte långt därefter med ont i halsen jag med.

Hoppas det känns bättre imorgon.

5 kommentarer:

Hanna sa...

Kram!

Elin sa...

Det är kul att se hur huset förändras. Så fint det blir!

Hoppas att det känns bättre i dag!
Kramar

Sarah sa...

Fina du. Du är bra!
Jag har också ont i halsen :( Kräftorna kanske ;)

Vi är i Skellefteå hela helgen. Blir bygget för mycket kan du packa Siri i bilen och komma och Shoppa/mysa med mig någon dag? Det brukar löna sig att ta en dag ledigt för alla inblandade även om det känns oeffektivt...

Kram

Anonym sa...

Så snyggt det blir!
Man ska känna sig nere ibland för att kunna njuta mer när man är glad! Kram Sara

Mari sa...

Tack för era finvärmande kommentarer! Kram på er alla.

Och Sarah, har vi ingen barnvakt så kanske jag och Siri bränner ner med bilen, för då är det ändå bara en av oss som kan måla ; ) Skulle vara mysigt! Kan vi fika på Lillamarie och shoppa på Spets och ting. *drömmer* Vi hörs : )