söndag, augusti 02, 2009

Lycklig kvällning

Förmiddag med trehjulingsutflykt till lekparken och en sväng till huset där vi plockade jordgubbar och hallon.

Siri åkte för att leka med mormor och moster en stund medan jag och maken ägnade några timmar till att måla. Lyssnade på Sommar i P1. I dag pratade affärsmannen Anders Wall. Mycket intressant och fint. Han spelade bland annat Freddie Wadling och & Hisingskårens Blåssektions version av "Blott en dag". Vi stod där i värmen och det kändes som om den enda låten kapslade in min sommar. Alla känslor och tankar. Ögonblick med Siri i famnen och vyer över vatten. Livsfunderingar. Materialval. Väntan. Ro. Oro. Lässtunder på altanen. Dans i gryningen. Glömda ögonblick som kanske tas fram senare.

Vid middagstid åkte vi till Sarahs förälrars stuga för att hämta en studsmatta. Folk, skratt, lekande hundar, sensommarens första blåbärspaj och ett glas rosé gjorde mig lycklig och lugn i själen.

Hemma har vi grillat korv och pinnbröd nere vid Fårösundet med hyresvärden och Jens. Killarna stannade kvar för att se om fiskarna nappade och snart ska jag göra Siri sällskap i sängen.

I morgon ställer jag väckaren och tar en löptur innan jobbet. Förhoppningsvis känner jag mig då redo att börja om att jobba.

Inga kommentarer: