onsdag, augusti 31, 2011

Mitt i veckan

Vardagen rullar på. En blandning mellan jobb, familjeliv, föräldrafest på förskolan och lite fixa och dona hemma. Har flyttat runt lite möbler på övervåningen, har fotat men får inte bilden att fungera ... får ta en ny i morgon.


Ett trevligt paket låg i brevlådan i dag. I december förra året budade jag på klänningen ovan - Odd Mollys Taradiddle dree dress - på Tradera. Dock blev priset för högt.


Jag sydde en egen variant med en tunika från Kapp Ahl som grund. Men nu har jag köpt ett original. Via en andrahands-marknad i Danmark för en tredjedel av priset. Så fin med broderade fjärilar och ett härligt tyg i bomull och silke.



Kroppen känns bättre efter söndagens händelse. Inte lika sliten, inte lika ont. Jag känner rökelsedoften komma slingrande. Det betyder att jag ska ge mig på ett försiktigt yogapass för att känna efter.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den blir du fin i! Kolla på Hemnet, Västerbotten, Ivarsboda 105, 595 000:-
Är det nåt för oss tror du?

kramar, hoppas du har det bra!
/Emma M

Mari sa...

Hej Emma. Vad roligt att höra från dig! Huset ser mysigt ut, vilken idyll? Har ni varit på visning? Litet men trevligt med lite renovering - tur att du är händig. Jag kan se er där. Du måste berätta hur det kändes på platsen : )

Stor kram!