tisdag, maj 02, 2006

Bad och halsbränna

Framme i Umeå sedan en halvtimma. Håller på att spola upp vatten för ett bad, har nämligen förvandlats till en stel gumma sedan igår och hoppas på uppmjukning Slipade utemöbler som behöver målas om hela dagen igår ch min rygg gillade definitivt inte den behandlingen.

Efter badet ska jag och Humlan ta en prommis till Apoteket och inhandla medel mot halsbränna, för nu orkar jag inte försöka ignorera "problemet" längre.

Annars sparkar pyret på i magen mest hela dagarna. Och det är ju mysigt såklart. Till och med Hemi har hittat en ny metod för att ligga nära mig, men akta min mage. Hittills har hon ju kört med ingen hänsyn-metoden.

4 kommentarer:

Hanna sa...

Hej pärlan! Ett bad låter toppen. Jag är himlans trött, men Molly vill inte sova lite, så då kan jag ju sitta vid datorn istället. Funderar på om du smörjer lilla maggen med ngt? jag har ett bra smörj kvar annars, som du gärna får ta över. Tycker även att ett bra badskum är att rekomendera, gärna något godluktande från bodyshop, så passa på att gå dit när du ändå är i ume.

Hanna sa...

Halsbränna hade jag inte men det finns säkert bra lösningar på apoteket. Slösa pengar på vichyvatten, det sägs vara bra, jag drack hinkvis trots att jag inte hade ngn halsbränna. Har du provat ramlösas nya smaker? Vi gjorde klar gästlistan till bröllopet igår, det blir runt 60 gäster, får väl se om alla tackar ja. Tänk att du kommer nästa vecka! kanske vi hinner kolla in lite supersöta bebiskläder mm på Haven!
http://www.havenstockholm.se/
Ha nu så underbart med mannen i staden! Puss Hanna

Mari sa...

Hello darling. Yes jag smörjer maggen med Weleda havandeskapsolja. Bra och skön, men luktar lite 70-tal (inte fräscht). Mineralvatten funkade bra förra svängen med halsbränna, men nu krävs hårdare tag, har just varit på Ålidhems apotek och inhandlat Gaviscon tuggtabletter. Äckliga är omdömet efter första, men det kan det vara värt.

Jag ska kolla in papper i Umeå pappershandel och fixa lite och ta med mig till dig. Det är SÅ roligt att vi snart ska ses. Jag längtar, och den där Haven-butiken borde definitivt få besök av oss.

Har också shoppat lunch, tänkte äta havregrynsgröt med rivet äpple och kanel, men konstaterar att grabbarnas lägenhet inte innehåller något rivjärn. Nu hoppas vi bara på att bilen går igenom besiktningen kl 12.10! Tusen kramar.

Anonym sa...

hej! Jag måste bara få berätta att när min mamma hade mig i magen så hade hon halsbränna from day 1. Då sa barnmorskan att om man har det så får bäbben mycket hår på huvudet. Jag hade mycket långt svart lockigt hår när jag kom ut.
Och det har ju hållt i sig, förutom att det numer är ljust och rakt.