tisdag, maj 23, 2006

Illbatting

Bebisen i magen har senaste veckan envisas med att pressa något uppåt, mot revbenen. Enligt min gissning är det huvudet. Känslan kan liknas med att någon korkar upp en flaska vin - och bebisens huvud är korken.

Detta innebär att det är svårt att sitta framåtlutad, ja till och med rakryggad. Så en hyfsat tillbakalutad ställning är numera ett måste. Det är lite långt till tangentbordet på jobbet. Och texten på skärmen har helt plötsligt hamnat långt bort.

2 kommentarer:

Hanna sa...

skaffa kikare;)
I soffan funkar säkert mitt "håll handen på huvudet" trick, dvs sätt din egen hand under revbenet och håll emot lite lätt, det tyckte jag var bekvämt. Men på jobbet har de väl ståbord eller?
Magbilder efterlyses!
Puss!

Mari sa...

Instämmer, magbilder efterlyses. Det är upp till fotografen att mejla några, så ungen hinner väl bli några månader innan vi ser några bilder, eller hur Saken ;-)

För att det inte ska bli för allvarligt kanske slembilden när Humlan försöker agera fotomodell med sin matte och magen, men får lite för stor salivproduktion (av goda Frolics), publiceras så småningom. Den såg i alla fall rolig ut i kamerans display.