onsdag, maj 17, 2006

The new me

6 kommentarer:

Hanna sa...

Ser fantastiskt ut! man kanske skulle prova...fast jag ska boka en ansiktsbehandling på centralbadet först, sen får vi se.

Hanna sa...

tragiskt med Dereks ( the handsome:s) val föresten ( tor du att han kan hålla tassarna borta från förtjusande meredith?) och strange med den gravida mannen, fattade aldrig riktigt vad det var egentligen. Kanske måste konsultera min sjuksyster till lillebror. love

Mari sa...

Nej jag tror inte att han kan hålla tassarna borta från Meredith. Hör med din bror, men jag misstänker att det kanske var två embryon från början och att den ena hamnade i den andra på något sätt (?!) och att den sen började växa. Har för mig att jag läst något sådant någon gång. Kanske i en Ding Ding värld.

Var förresten på Indiska idag och såg en klänning jag tror skulle passa dig. Grön/turkos med stiliserade blommor i ljusare grönt, dubbla tyger, bara axlar, men inte spagettiaxelband och fint skuren med lite vidd i kjolen som går till knäna ungefär. Jag skulle ha köpt den direkt om jag inte haft kulan. Men kolla in den till the wedding. Tror det kan vara något.

Och tack för hårberömmet. Jag känner mig faktiskt mycket finare nu. Det kunde vara lite mer hår, men det går ju att fylla på nästa månad!

Hanna sa...

Låer intressant med klänningen, ska spana på lördag ( kanske käkar en god macklunch på hurry curry i samma veva)

Maria sa...

Oh so very nice! Ser väldigt bra ut! Det börjar rycka lite i mina färga-haret-svart-fingrar, vi far väl se hur det artar sig.

Kramar

Anonym sa...

fantastiskt! mkt snyggt! =)glamorösa lockar och prinsess hår, hell yeah! kramar.. Ingela