söndag, juli 09, 2006

Helgens eskapader

Just de här veckorna har jag tänkt på många gånger senaste halvåret. Sista tiden på jobbet, sista tiden med bebisen i magen, möhippan för Hanna, de tre bröllopen ...

Nu är jag där och det har gått så fort!

I går hade vi möhippa för Hanna (bilder kommer senare). Det var en dag med uppdrag, drejning, mat, wakeboardåkning (inte för mig), kaffe, sol, bad, bastu, jordgubbar och skratt. Och så lite drinkar till den blivande bruden såklart. Fantastisk dag, tyckte jag i alla fall!

Har badat fyra gånger i helgen och det har varit så skönt. I dag skedde doppet med vovvarna Hemi och Stella. Alltid kul att simma med hundarna, bara de håller klorna borta från en.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mari!
Jag följer din blogg även om jag inte kommenterar så mycket på den. Skönt att höra att du mår bra. Du vet väl att chansen att få en bra och normal förlossning ökar ju mer normal ens graviditet är. Skönt! Embla är nu fyra månader och världens trevligaste sällskap. Just nu ligger hon och ålar runt på ett fårskinn och svettas i 25-gradiga värmen. Snart ska vi titta på fotboll om vi orkar. Hoppas jag får se dig i sommar!
Kram från Martina

Mari sa...

Hej Martina! Jag hoppas också att vi ses i sommar så jag får träffa lilla Embla (och dig, såklart). Jag mår ju så bra så det känns overkligt att jag snart ska få barn - den enda krämpan (som inte ens är någon krämpa) är att jag har haft svullna fötter några gånger. Men jag hade ingen aning om att graviditeten hängde ihop med vilken förlossning man får, men det kändes som en fin upplysning. Och egentligen ganska logiskt. Jag ser fram emot förlossningen, det känns kul och spännande!

Vi ska också kika på fotboll och fika lite, här på jobbet.

När kommer ni till Piteå?

// Kram

Anonym sa...

Hej hej! Vi kommer faktiskt på måndag den 17. Ska bli jättemysigt även om Embla kommer att sakna sin pappa och han henne... Du vet ingen som vill hyra ut/ låna ut en bil med barnvagnsstor skuff under två veckor? Det var så skämmigt att åka runt i den hyrda OKQ8-bilen förra året..

Mari sa...

Nej, jag vet ingen som kan låna ut sin bil. Har redan sonderat hyra-ut-bilen-terrängen åt ett annat kompispar och inte då heller fick jag napp. Hoppas det löser sig, man blir ju rätt låst utan bil.

Den 17:e ... då ses vi ju snart!