tisdag, augusti 15, 2006

Premiär för en ny kärlek

Tänk att det var just hon som låg i min mage hela den här tiden.

Strax efter nio i söndags kväll anlände hon, 3 435 gram tung och 52 cm lång. Förlossningen känns som en fantastisk upplevelse och jag kan konstatera att de som valt barnmorskeyrket är one of their kind. Helt underbara människor. Mer om förlossningen när jag inte skriver med en bebis på ena armen.

Jag var jätteduktig, och Markus, som jag älskar ännu mer efter denna upplevelse, var jätteduktig - och så pyret såklart.

Hemi har välkomnat sin lillasyster med några nosningar och pussar. Att vi tillbringar en stor del av dagen ammandes i sängen tycker hon är rena himmelriket.

6 kommentarer:

Isabelle sa...

Å vad underbart! Jag ryser!!!! Tänk att hon kom ut till slut! Många och stora grattiskramar till er alla! Och tänk en tjej mitt bland alla killar, det var på tiden!! :-)

Anonym sa...

Stort grattis! Så himla härligt,nu är det bara att njuta!
/ frida, magnus och viktor

Anonym sa...

välkommmen lilla baby! fantstiskt! jag är såå glad! jag ser vem hon är lik, det är inte Hemi trots princess håret! skönt att allt har gått bra hittills! grattis till mamma Mari å pappa Markus! kramar /!ngela

Hanna sa...

Välkomna hem! Låter så myspysigt att jag blir lite sugen igen, till och med på att amma!! Själv kom jag nyss hem från en dansbattle i vitabergsparken. Har även hunnit med en sväng på ikea. Köpte en liten present till lilltjejen. Vad gillar hon för färger och vad önskar hon sig från sin fd sthlmstant blivande pitetant? Vi längtar ihjäl oss efter en visit på ankars....Nu ska jag gå tillbaka till ernst...pusspuss jag ringer imorgon!

Sara sa...

Oj, vilken liten Mari i miniformat! Ögonen och näsan, och munnen...
Så härligt att höra att ni hade en bra förlossning och jag kan tänka mig att ni var duktiga! Jag känner igen känslan av stolthet, man har ju genomfört något stort och alldeles unikt och dessutom fått världens bästa belöning för det.
Ha det så gosigt och pussa henne på näsan från mig!

Mari sa...

Vad fina ni är!