torsdag, augusti 03, 2006

Shoppingtankar

Det känns som om vi lever i ett tomrum för tillfället. Vi väntar på någon utan att veta när den personen kommer och hur det kommer att bli. Jag har ju tidigare hyllat detta med att inte veta - och det gör jag fortfarande. Det är nyttigt att inte kunna styra allt själv, men det är också intressant att studera sig själv i den situationen. Min och Markus tid på heltid hemma tillsammans med bebisen krymper ju längre tiden går eftersom han börjar om skolan den 4 september. Det är frustrerande för mig, tänk om hon eller han var här nu, så att vi kunde lära känna varandra.

Rent egoistiskt har jag en bild i huvudet som jag längtar efter att få uppfylla. Enkel måhända, men ändock - jag vill ta en rask höstpromenad i min fina röda North Bend-huvtröja och ett par nya jeans.


Och ett gäng nya höstkläder vore inte helt fel. Har spanat in en Sessions-tröja som kommer senare i höst som jag längtar efter att slå klorna i.

2 kommentarer:

Sara sa...

Själv minns jag att jag på slutet längtade efter att magen skulle få "slappna av" efter att ha varit så utspänd och hård. Och så fort bebisen var ute så blev den ju det. Sen önskade jag inte det så länge till...

Mari sa...

Min kompis beskrev det som att få en muffinsdeg till mage efteråt ...