* * *
Jag har bakat en hel del på bönor på sistone.
Dels gillar jag det som bas i bakverk, och dels har jag läst mycket
om bönornas fördel för hälsan (boken "Låt bönorna förändra
ditt liv" och Martina Johanssons blogg är bra inspirationskällor
om resistent stärkelse och varför det är bra för oss människor).
om bönornas fördel för hälsan (boken "Låt bönorna förändra
ditt liv" och Martina Johanssons blogg är bra inspirationskällor
om resistent stärkelse och varför det är bra för oss människor).
Bakar ofta en variant med kidneybönor och ägg som mellanmål
till jobbet, men här blev det en mjuk kaka med
äpplen från gården. God att rosta i gjutgjärnspannan och lägga
som botten i ett glas. Sedan fyller jag på med kvarg,
proteinpudding och hallon.
till jobbet, men här blev det en mjuk kaka med
äpplen från gården. God att rosta i gjutgjärnspannan och lägga
som botten i ett glas. Sedan fyller jag på med kvarg,
proteinpudding och hallon.
Gott ~ och fint.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar