söndag, september 24, 2006

Idé

Jag har ett sug och en längtan efter att publicera mina tankar om barn och föräldraskap "på riktigt". Den typen av texter ligger ju rätt i tiden - Piteå får snart sin första barnmässa och det poppar upp nya föräldratidningar och föräldraböcker mest hela tiden, bland annat.

När jag var i Luleå för ett tag sedan läste jag både Kuriren och NSD och la märke till att bägge dessa tidningar har "föräldramaterial". Men "min" tidning, PT, har det inte.

Jag funderar på att lägga fram ett förslag, kanske blogg via tidningens hemsida och krönika varannan vecka i papperstidningen. Vad tror ni? Skulle ni vilja läsa? Och får man ha inkomster vid sidan om föräldrapenningen?

5 kommentarer:

Hanna sa...

LÅter som en väldigt bra ide, tycker helt klart att du ska köra på det. Kan vara kul att arbeta lite vid sidan om mammaledigheten. Ang försäkringskassan och om man får tjäna pengar, jag tror att det beror på hur många dagar du tar ut. Du fårinte tjäna pengar de dagar du är mammaledig och får ersättning, om jag inte minns fel...men det får du kolla upp. Är ni hemma under barnmässan? Hoppas!

!ngela Bj sa...

Mkt bra ide! Jag tycker att du skiver underbart och så är jag intresserad av dig som människa, du är fin! kram

Sara sa...

Låter toppen Mari, jag tror säkert att det finns intresse, det kryllar ju av föräldrar där ute!

Anonym sa...

JA!Jag tycker att det är en strålande idé. Det saknas och du är rätt person också tycker jag. Du skriver så bra, vad än du berättar om så tycker jag att det blir intressant.

saken sa...

JA, JAG VILL LÄSA BIG-TIME.
Längtar efter dig/er. Men imorgon är det torsdag. Vill träffas =)