onsdag, september 27, 2006

Nedfallna äpplen

Jag och flickorna har precis kommit hem från en mustig höstpromenad. Det är blött i luften och luktar nedfallna äpplen. Tog med mig mp3-spelaren för första gången på länge och umgicks med gamla vänner som Jennifer Lopez, Timbuktu och Randy och tack vare musiken blev det en riktig pulspromenad.

Vi kommer att var hemma i Piteå:
28/9-1/10
13/10-15/10
25/10-29/10

4 kommentarer:

Hanna sa...

Jag har precis inhandlat nya Anna Thernheim. Ngt för mp3n? Har skrivit in datumen i kalendern, många fina dagar väntar, men missar du Barnmässan? eller blir det ngn i ume oxå? Vi får ta oss en titt i kalendern för umebesök jag och jojje!

Maria sa...

Oj vad bra med lite datum, ska genast skriva in i kalendern. Om Humlan är bussugen till helgen är ju Piraten hemma hos ma & pa och dom ställer säkert upp.

Anonym sa...

Det finns alltid plats för hundbus och kaffedrickning hos oss om du inte skulle vara helt uppbokad. Annars tar vi det en annan gång!

Mari sa...

Hej Sofia, jag såg ditt sms men jag svarar här istället ... jag hör av mig i helgen om det finns tid över. Som du förstår finns det gott om släkt och vänner som gärna vill träffa Siri (och oss) så vi får se om tiden räcker till. Men som sagt, jag hör av mig i så fall!