onsdag, juni 06, 2007

Lundell

Det är många vespor som kör förbi oss varje dygn. Väldigt många. De kör som galningar och de flesta skulle aldrig drömma om att sakta ner vid korsningen. Vi väntar bara på att första olyckan ska ske ... det har varit nära flera gånger.

Vi har faktiskt firat Sveriges nationaldag med lite Lundell-lyssning till lunchen. Minns när han körde "Öppna landskap" som extranummer på en PDOL-spelning för fem (?) år sedan. Det var faktiskt en magisk spelning och det känns som om de spelade till gryningen.

Nåväl, annars har det varit kaffe och nektariner och fotboll och cykeltur med barn och hund. Och ett besök hos Jens, Lina och lilla Maja som är två månader yngre än Siri (men man kan tro att hon är äldre för hon har finfina tänder och kryper). Kul att se hur de bor och kul för tjejerna att träffas - förutom att Maja tyckte att Siri hade underbart fluffigt hår och greppade en tofs med bestämd hand. Sirilutten grät stora krokodiltårar en stund, men sedan var det kul igen. Det får bli mer lek en annan dag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du Mari, skulle bara säja att jag följt din blogg ett längre tag "i smyg"..villa bara säja att du är så rar..och skriver så vilsamma härliga saker, jag blir tillfreds med livet bara av att läsa det du skriver! (Tänkte att det kunde vara skönt att höra ifall det är en sån där dag då du känner dej "lite bortglömd")*kram*!you go girl!

Mari sa...

Tusen. Tusen. Tack, vad fint skrivet. Det är skönt att få beröm alla dagar, men vissa behöver man ju det lite bättre än andra.

Många kramar.