torsdag, januari 31, 2008

Dyngan

Ni som känner för att läsa om vilken dynga jag skriver kan ju slå upp insändarsidan i dagens PT där signaturen NL återigen raljerar över mina krönikor.

Natten har varit bättre. Många springa-upp-och-ge-Siri-nappen men hon har sovit hela natten i sin säng.

Dagens önskan: att Siri lär sig snyta näsan.

15 kommentarer:

Annas resa sa...

Strunta i den där uppblåsta fyrabarnspappan. Han skrev ju bara den där insändaren idag för att fortsätta provocera!
Du har många anhängare och du skriver bra. Sträck på dig och var stolt över det du gör!

Anonym sa...

Jag tror att jag ska hålla mig från att läsa insändaren, det den personen håller på med är Projecering, enligt min mening. Projecering handlar om att lägga ut sina obehagliga känslor på någon annan, då uppstår en lättnad hos den projecerande personen. Denna någon annan verkar vara du min vän! Du väcker känslor, hos mig väcker du väldigt positiva känslor.

Kram

Anonym sa...

Såg skiten i tidningen idag. Suckade, lästa högt för mannen och vi skakade på skallen båda två. Att han orkar! ser fram emot en ny krönika på lördag. Puss på dig!

Flingan sa...

Det finns endel människor, spånhuvuden, som bara är ute efter en sak och det är att provocera fram en reaktion. Det behöver inte alls vara en åsikt som dom håller med om själva, bara det föder en reaktion. Sådana människor är bara tröttsammt patetiska tycker jag.

På lördagar är din krönika det första jag läser innan jag läser någonting annat och det förgyller min dag. Jag gillar dina ord och du är fenomenal på att skriva.

Jag längtar iallafall till varje lördagsmorgon!

Sen kan jag ju alltid när abstinensen är för stor logga in på bloggen och få en dos av dina ord...

Kram

Anonym sa...

Jag lärde Liam såhär: han fick hålla för munnen på sig själv och så sa jag "blås ut all luft så mycket du kan" ( eller nåt sånt ) och då kunde inte luften ta nån annan väg än näsan.
Och NL kan fara åt pipsvängen, den avundsjuka babianrumpan! Han hatar säkert PDOL, Tomas Riklund, äh förresten alla som har ett företag på acusticum , Ronny Eriksson, alla på kommunen, och alla andra i Piteå som syns och hörs för att de har lyckats i livet och varit duktiga och driftiga .

Anonym sa...

Käran nån vilken energi han har... Jag hoppas att du liksom jag nu känner att det börjar bli lite patetiskt... Stackars stackars sorgliga man.
Kram på dej.

Anonym sa...

Hej
Hoppas verkligen att PT anser det vara nog med kritiska insändare sedan. Det räcker med att en person får gnälla en gång tycker jag. Som fortfarande inte har läst insändarna, TACK och LOV!!!!

Anonym sa...

Äsch! Du är större än det där! Ett praktexempel på när avundsjukan är som störst! Vet du, det är säkert en tjej i din ålder som också har barn och önskar att hon hade ditt liv.....oftast är det ju så, att avundsjukan är närmare än man tror...(med det inte sagt att det skulle vara nån du känner!) Den stackare som skriver det är det synd om. Kan bara beklaga det lilla liv man måste ha om man ids ordbajsa två gånger i tidningen...U go girl!

Soffan sa...

Jag tycker att du är bra! Du skriver ofta så att jag börjar gråta och det är inte illa pinkat. Kör hårt!

Åsa sa...

Ursäkta, men vad f-n håller han på med. Det finns mycket som jag inte läser i PT heller, men inte kastar jag skit för det. Stå på dig Mari, du är skitbra!!

Anonym sa...

Så kan vi konstatera att den svenska avundsjukan lever och frodas. Jag tycker synd om den stackars saten som uppenbarligen har ett så tråkigt och innehållslöst liv att han måste härja runt med andras. Du är duktig Mari och vi är otroligt många som tycker att du skriver helt underbart bra!!!

Tyck synd om den stackars saten och gläds över oss alla som är Maridiggare och dina krönikor trogna!


Torsdagskram från Lisa

Sara sa...

Jag kan bara instämma i alla föregående kommentarer - att han bara ids! Kram Sara

Mari sa...

Tack alla ni för ert stöd.

Jag blev faktiskt inte ledsen den här gången, utan tyckte mer att insändarskribenten var plump.

Samtidigt känns det lite olustigt, jag skulle ju kunna intervjua honom eller till exempel träffa honom som kund eller patient eller något annat utan att ha en aning om att det är just HAN. Det känns lite som jag är i underläge på det sättet.

Men nu är jag sporrad i mina tankar kring en bok med samlade Maritexter. Planerna går vidare. Spånade med Magnus i går och fick lite idéer att tänka vidare på. Ska kolla lite nästa vecka när Siri skolas in på dagis.

Tack än en gång!

Och kram på er, finingar.

Anonym sa...

Låter som en utmärkt idé. Och jag tänkte faktiskt på det här med att kritisera (lite snällt formulerat) anonymt. Så fegt.
Trevlig helg!

Anonym sa...

Skit i det puckot! Du är bra!