tisdag, augusti 05, 2008

Gnäll

Jag vet att jag låter gnällig nu, men kanske går gnället över om jag ömkar mig lite.

Siri är fortfarande sjuk, men något bättre. Hon och Markus är hemma idag. Själv har jag cyklat till jobbet i iskyla. Handskar hade inte varit fel, tyvärr.

Nacken är dålig, men inte fullt så dålig som i går. Däremot känner jag mig tjock i halsen = förkylning på gång? Klockan tio är dag jag som marscherar upp till hälsokostbutiken och handlar en kasse med medikament. Vad är det för fel med mig? Allvarligt känns det så. Nu har jag ju varit ledig i fyra veckor och verkligen mått gott utan stress. Eller är det så att allt då hunnit i kapp?

Konstaterar också att jag måste fixa en kofta till bröllopet, ska det vara så här kallt fryser man ju halvt ihjäl annars.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mari! (synd att du är sjuk -krya på dej! Och esberitox ÄR världens bästa mot förkylningar) men vad jag skulle tipsa om var; en "cape" till bröllopet (finns säkert att hyra hos cinderella) eller köpa billigt på nätet. Annars kanske kedjorna(typ hm å kappahl) rear ut dem billigt nu efter sommaren. På så sätt slipper du "knöla till" klänningen med koftärmar eller så...varmt, snyggt och inget skrynkel. Dessutom snabbt och lätt att ta på och av...
hoppas det fixar sej för dej och att förkylningen vänder snabbt!/Lisa

Mari sa...

Hej Lisa! Om det är Esberitox eller vilja som gjort susen vet jag inte, men dunderförkyld har jag inte blivit (än)! Cape låter som en bra idé, jag såg en fantastisk på Noliamässan idag, sydd av gamla virkade bitar, ursöt. En sån vill jag ha.

Tack för tipset!