onsdag, mars 11, 2009

Sov i ro

Siri har haft en ovana att vakna sisådär 05.20 sista tiden. Operation mörkläggning har vi kört med förut, men det funkade inte så värst framgångsrikt den här gången. I går kväll bäddade vi mysfluffigt i hennes säng och lyfte över henne när vi gick och la oss.

Facit efter natt 1 lyder: sovande tjej till väckarklockan ringde.

Och som genom ett trollslag. Jag känner mig piggare i dag. Må det hålla i sig!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Rena fluffiga sängkläder brukar göra susen för nattsömnen!
Hoppas på fler 'sovmorgnar' då!
Jag och Jonas har dock börjat vakan före Eli och hon vaknar gärna mellan 5,30-06... Fast så går det väl när man somnar på soffan vid 20,30...

Mari sa...

I natt fungerade det inte riktigt lika bra, hon sov i sin säng men drömde mardrömmar. Gråt varvat med gnyende om "Pippi Långstrump". Så någon gång i natt kom hon över och sov med oss - men dock till väckaren ringde. Jag tror fortfarande det är ett vinnande koncept.

Nä vakna före halv sex är ju lite ovärt. Det är som när man varit på fest och får sovmorgon och så är man ändå vaken vid åtta ...

Anonym sa...

Hoppas goda trenden med vakna till väckarklockan håller i sig. Eli är långsamt på väg tillbaka till att vakna vid 5... 05,11 imorse... zzz.
Fest?! Var det inte han Marcus L:s kompis som hette Fest? Nu fattar jag inte, vad är Fest annars?! ;o) (känns som det var evigheter sen jag var på fest...)

Mari sa...

Ha ha jag menar att när man ska på vuxenpartaj och har ordnat med barnvakt över natten och får värsta chansen att sova ut - så vaknar man ändå tidigt. Det är liksom retligt att man inte kan ta sova-ut-chansen när man får den.

Men annars är min jobbarkompis J känd under namnet Fest, i alla fall om man frågor dottern min.