måndag, mars 07, 2011

Hummelstatus

Vi velade länge fram och tillbaka, men i lördags lämnade vi efter en hel del vånda hund och barn hos farmor och farfar och åkte till grannstaden med vänner.

En sedan länge inplanerad hotellhelg stod på schemat, dock lite förkrympt med tanke på omständigheterna. Men det blev vinlunch, pubbesök, middag på restaurang, bar och dansgolv och god hotellfrukost innan vi oroliga återvände till Hemi. Lite ångestladdat, men väldigt skönt att komma bort ett tag!

Under helgen har Hemi varit rätt dålig, när vi kom hem söndag morgon var hennes blick dimmig och hon hade mycket värk. Under söndagen blev hon bättre och nu kan hon ligga på sidan och därmed får hon mer vila.

Har haft kontakt med djursjukhuset flera gånger på morgonen, eftersom morfinplåstret slutar verka i dag. Först ville de att vi skulle komma in med henne för statuskoll och mer prover men vi vill helst inte flytta henne (hon är kvar hos farmor och farfar sedan i lördags, Markus sover där med henne). Värktabletter ska hämtas ut på Apoteket och så blir det Gammelstad på onsdag om inget tillstöter innan dess.

Och igen, tusen tusen tack för fina meddelanden, sms och kommentarer!

2 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vad det är jobbigt med sjuka djur. Man känner sig så maktlös, och så är det ju ofta en gissningslek att ta reda på vad de lider av. Hon ser onekligen medtagen ut tjejen. Hoppas att hon blir frisk fort!
Kram Linda

Mari sa...

Jo, Linda, det är verkligen en gissningslek. Hon ligger fortfarande kvar på den där madrassen med korta kisspauser och mat och vatten. Tack för omtanken. Kram!