tisdag, december 16, 2014

Årets gran


* * *
Så har vi en julgran hemma. Och ett enda ugglepaket därunder.

Ugglan ska snart få sällskap av fler djurklappar.


Några fler bleka julinslag.

Det går knappt att fota hemma, blir knappt ljust ens mitt på dagen. Men snart vänder det.


Bakar saffranskaka på vita bönor och lingon. Blev okej, men ingen favorit.


Men granen. Den är fin och påminner om att det bara är en vecka kvar till jul.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Så fin den är får bra poäng är den själv plockad.Är temat djur på alla klappar du kan väl lägga ut fler får jag se och längta ännu mer hem till er alla stor kram wiweca

Mari sa...

Ja, Markus valde ett riktigt praktexemplar i år! Jag tror det blir tema djur på klapparna - jag ska hålla dig uppdaterad på inslagningen. Till helgen blir det stora tejpa och klippa-dagarna.

I går halkade jag utanför skolan så Fred fick rycka ut och hämta mig och Siri. Han agerade sjukvårdspersonal med bravur och pysslade om oss med både mat, te, värktabletter och tända ljus - men jag tänkte att det hade varit mysigt om du var hemma.

Kram!

Marie/Mison sa...

Fint! Hemma hos oss har julen inte riktigt tagit form än. Jag vet inte hur jag tänkt, att det är länge kvar gissar jag... Men nya julgardiner syddes igårkväll, två klappar fick papper idag och jag har klappat på tomtelådan... Granen åker fram på Fredag, och då kommer magiskt en hel hög klappar att hamna där inunder någon natt under helgen också ;)

Mari sa...

Men det känns lite så, Marie, att det är länge kvar. Vet inte heller vad som hände och tänker samma tanke varje år. Julgardiner lät avancerat! Säkert fint också. Kram och julefrid (eller kanske mer juletid) till dig.