torsdag, september 27, 2018

I äppeltid



* * *
Äpplena från trädgården letar sig in i mellanmål och frukosträtter.



De blir raw mellanmålsbollar med smak av äppelpaj.





Och mjukstekta äppelklyftor toppar kardemummagröt av
havregryn och steel cut oats. Lite rostade kokosflagor,
granola och cashewmjölk stämmer fint samman.


Äppelpaj med frukostkänsla. Delad i bitar och varvad
med vaniljkesella och vanilj-proteinpudding i ett glas.



Det blev en ljusstake av äpple också.

~ och vips, så infann sig nästan en känsla av advent.


2 kommentarer:

Catarina sa...

Ja, härlig stämningskänsla av äppelljusstaken i burken. Ser fram emot lite mer ljusmys.

Mari sa...

Jag med. Tycker om mörka kvällar med tända ljus, men på morgnarna får det gärna vara ljust :)