måndag, november 27, 2006

Löpträning - ensam!

När Markus kom från skolan tog han över ansvaret för en sovande Siri, medan jag knöt på mig löparskorna och gav mig ut på en springrunda. Ensam!

Jag flög fram. Jag kände mig lätt i kroppen och hyfsat tränad, rundorna med barnvagn och hund måste ändå ge mer än jag trott. Och inte konstigt att det kändes lätt - en barnvagn med barn på sammanlagt tjugo kilo att putta framför och en motsträvig hund att släpa på gör sitt i vanliga fall.

Hemi har haft vilodag eftersom hon har ont i en tass. Kanske var det gårdagens bus med Stella som ställde till det för henne. Sockersnö kan vara rätt vass när man busar hårt och inte känner efter.

Annars har Siri ätit bröstmjölk ur nappflaska för första gången - bra att veta att det fungerar om jag vill åka och göra något för mig själv eller om jag och Markus vill göra något bara vi.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk en sån klok liten flicka, det gäller att förse sig.Bättre att dricka ur flaska än att inte få något alls.(gammalt ordspråk från en som oxå tycker om mat).

Sara sa...

Vad du är duktig som brukar springa med barnvagn och hund, jag är totalimponerad! Jag skulle aldrig ens komma på tanken, speciellt inte i snömodd som du sprang i en gång... Själv börjar jag känna mig otymplig och magen tynger som den inte gjort de andra graviditeterna, så korta promenader är nog nu. Hoppas ni har det bra! Kram Sara

Mari sa...

Ja, visst är hon! Nu när hon visade sig vara en nappflaske-stjärna kanske hon kan få bli vaktad av sin söta farmor någon gång under veckorna vi är hemma till jul?!

Men om jag känner dig rätt skulle du helst tagit en varmkorv med bröd. Kanske inte när du var 3,5 månader, men nästan.

Mari sa...

Hej Sara! Vi skrev kommentarer samtidigt. Jag förstår att magen tynger mer den här gången - och dessutom är det ju inte så länge kvar! Korta promenader låter bra, jag tyckte i alla fall att det var skönt att kunna röra sig lite. Men du har ju två barn så du rör dig ju rätt bra hemma också!

Barnvagn + hund + springa fungerar, men det var helt underbart att komma ut själv igår. Enda anledningen till att det fungerar att springa i snöslask är att jag blir tokigt envis.

Ha det bra och ta hand om er, alla fem.