söndag, januari 07, 2007

längtar HEM

Idag har vi varit och hälsat på familjen Lidström. När jag traskade in på gårdsplanen med barnvagnen infann sig en skön känsla: det här kommer jag att göra många gånger till. Trots flyttlådor och tomt badrum känns det att det kommer att bli bra. Hemtrevnaden har redan infunnit sig. Tänk att de bor i Piteå nu!

Sedan svängde vi förbi mamma och hennes Janne och kollade in bad- och köksrenoveringen. Även det blev mycket fint, men en nackdel förde dagens besök med sig: jag längtar HEM något kopiöst. Till vårt hus. Att få fixa och dona och göra det till vårt igen. Det kliar i fingrarna. Men det är inte så länge kvar. Tur det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad bra för jag längtar efter dig med! ja, vilket som, lunch eller kväll, Tisdag passar bra för mig, eller alla dagar förutom imorgon lunch för vi ska skola in Olle på dagis. Så välj tid och plats som passar så är jag med!

Anonym sa...

Herr Lidström trivs mycket bra med att bo i Piteå. Ni får traska in hur mycket ni vill! Ju mer desto bättre, vi är ju inte riktigt vana vid att få trask-besök så vi blir överlyckliga när folk bara droppar in. Till sommaren skall det grillas så då skall det cyklas och traskas fram och tillbaka.