torsdag, januari 11, 2007

Trafikolycka

Hela familjen, utom Humlan som varit dagbarn hos Ingela, har varit på utflykt till Luleå idag. Vi har inhandlat snowboardhandskar på rea, en inflyttningspresent till Mårten och Tove och fasadsiffror till huset.

Enda missräkningen var att vi blev påkörda i rödljusen i stan på väg hem. Jag skrek, det kraschade, men Siri sov lugnt vidare. Fem månader gammal var hon med om sin första trafikolycka och hon märkte det inte ens. Jag märker det däremot. Min nacke tål ingenting, dessutom satt jag framåtlutad och pratade med Markus i framsätet så det knyckte till i den. Så nu har jag lite ont att andas och är stel.

Ikväll ska vi sova hos mamma, och jag ska skriva min krönika. Den kommer att handla om sömn. Och kanske om mammor som röker med bebisar i magen.

2 kommentarer:

Hanna sa...

Låter inte bra. Har du varit till sjukhuset? Skönt iallafall att det inte blev allvarligare och att lillsiri kunde sova trots omständigheterna. Kram

Mari sa...

Nej jag har inte varit till sjukhuset, det är ju ingen idé. Mitt processande till trafikskadenämden angående förra påkörningen har jag ju precis fått avslag på ... så det får vara.

Ska ta en varm dusch, så blir det säkert bra till imorgon.

Vi ses till lunch. Puss.