måndag, januari 01, 2007

Stoppa pressarna - Mari sjunger karaoke

Vid sexsnåret igår tog firandet vid. Vi åt gott, gungade gungstol, pratade, skrattade, gungade Siri och drack vin. Efter några timmar flyttade vi upp på Tomas och Tereses nyrenoverade övervåning där sjungandet tog vid.

De har nämligen investerat i "Singstar" och alla par fick sjunga en duett tillsammans. Att jag skulle sjunga karaoke utan att vara berusad, eller att jag skulle sjunga karaoke överhuvudtaget, det trodde jag aldrig. Tur att Markus var tonsäker och räddade upp vår poäng från "tondöva" till "amatörer". Kul var det i alla all.

Tolvslaget firades utomhus och det enda läskiga var att Markus halkade och ramlade med Siri innanför jackan när han skulle gå nedför trappen. Tur att det gick bra. Lilla tjejen höll ut och firade tolvslaget med oss andra. Måste säga att hon var på ett strålande humör hela kvällen.

Nu är det 2007 och jag är glad få önska att det här året blir lika bra som det förra.

1 kommentar:

Hanna sa...

jag vill oxa sjunga singstar!!! Langtar efter dig vannen, vi ses till helgen, om ni nu fortfarande ar hemma dvs. och sa himla kul med en till bebis i familjen, halsa fran mig och gratta sa mkt! Och hur har det gatt med trojan