söndag, mars 11, 2007

Musikpoesi av Staffan

Inte mycket att rapportera om, egentligen. Har haft en strålande helg med renande städning, tvättning och vädring. Solskensprommis med hela familjen och investering i en Näs-Frida - skönt att slippa höra snoret rassla långt in i Siris näsa.

På nytt har gullungen bevisat att hon föredrar pappas hemlagade mat framför burkmaten som hon kniper igen munnen åt. Idag blev det spagetti och köttfärssås.

Siris farmor anlände tidigare i eftermiddag, det ska bli roligt att få dagsällskap under några dagar. Bland annat ska Siri visa upp sina konster under babysimsavslutningen på tisdag.

Är liten sugen på en Staffan Hellstrand-skiva. Hörde en låt av honom på radio någon dag i veckan och fick sweet memories från ungdomstiden. Cykla, lyssna på Staffan på freestyle, svarta kläder, håliga strumpbyxor, säkerhetsnålar.

3 kommentarer:

Nybliven sa...

Måste kommentera igen då jag får en sån "i-synk-känsla" av din blogg. Det känns som att vi är i samma bebisstadie hela tiden och när jag sen läste om din inställning till hela dopgrejen var jag helt såld och insåg att vi nog är i samma vuxenstadie också...

Näs-Fridan är för övrigt fantastisk men varning för illamåendekänsla vid långsugningsbehov! :-) Må väl! *C

Hanna sa...

När ni ändå är i shoppingtagen, köp den fenomenala örontempen som finns på apoteket. Å så kul det är att se om man har feber nuförtiden. Men smakar det så kostar det.....ngt att önska för framtiden. I sommar ska jag köpa cykel och cykla. Det är ungdom det. Ska du med? Molly får sitta bakpå i barnstol, hur är det med Siri? KRAM

Mari sa...

Hej Cia, jag har lagt till din blogg till min dagliga bloggrunda. Kan bara hålla med dig, vi synkar nog rätt bra ; )

Hanna, jag spanade på termometern på Apoteket, men den är ännu för dyr för vår student+föräldraledig budget ... så du har rätt i att det är något att önska sig för framtiden. Babyvakt står också på önskelistan.

Klart jag ska med och cykla och känna viden susa i håret, klart Siri ska ha en stol att åka i!

Kram till er båda.