onsdag, mars 14, 2007

Utmaning

Jag har blivit utmanad av Magnus att skriva om sex sjuka / underliga / egendomliga saker om mig själv. I utmaningen ingår att utmana sex andra bloggare.

1. När jag kommer hem hoppar jag oftast ur mina stretchjeans på momangen. Inte för att de är osköna utan för att slippa få knän på dem. Därför är jag ofta på jakt efter de ultimata mysbyxorna - de som är sköna, ser ok ut om man får gäster och som inte är för avslöjande mot hundhår.

2. Jag dammsuger varje dag eftersom jag avskyr hår som har lossnat från människor / hundar. Själv är jag just nu familjens värsta bov, amningen är elak mot min stackars skalp. Håret är också en av andledningarna till att jag inte vill gifta mig än, det måste bli längre och tjockare.

3. Jag måste läsa ut en bok jag påbörjat.

4. Från att ha varit kräsen har jag gått till rätt likgiltig. Plocka upp matrester ur slasken, plocka upp hundbajs, byta blöja efter bebisbajs, blod ... det bekommer mig inte på samma sätt längre. Dock skulle jag fortfarande tycka att det var äckligt om någon spydde i mitt hår. Det hände faktiskt under Pentryts glansdagar, när en vän var för full och jag skulle hjälpa honom på toa. Jag hade lååångt hår. Kan säga att jag gjorde kväll efter den händelsen.

5. Jag har sula i ena skon, eftersom min naprapat säger att mitt vänsterben är kortare än högerbenet. Det går bra nu med vinterskorna, men jag oroar mig för våren och sommaren. Korksula i mina fina sommarsandaler - hur snyggt är det?

6. Jag är värdelös på att hålla blommor vid liv - även om jag älskar blommor. Det är Markus som har gröna fingrar i vår familj. Till sommaren ska dock blomoasen mellan äppelträden utökas med daggkåpa.

(Hanna, Jill, Emma, Karin, Sara och Ingela - känn er kallade.)

2 kommentarer:

Sara sa...

Daggkåpa finns att hämta hos mig, bara att komma och få! (Och andra perenner också om du vill)

Mari sa...

Perfekt. Det låter toppen!