torsdag, mars 08, 2007

Projekt pågår

Ett tag efter att Siri började gå och lägga sig mellan sju och åtta på kvällen började hon också vilja äta minst tre gånger per natt motför tidigare en. Inte för att hon är hungrig, utan för att det är mysigt.

Egentligen har hon sovit de timmar hon behöver per dygn, men den sista tiden har det ändå inte känts som att sovsituationen är okej. Jag vill lära henne att sova i egen säng och det är ett projekt som pågår nu.

Därför är jag trött, trött, trött. Berättar kanske mer någon annan dag.

4 kommentarer:

Anonym sa...

KRAM!Håller tummarna för en bra natt inatt!

Nybliven sa...

Åh, lycka till! Har just gjort detsamma med våran lilla pruttis just eftersom att jag inte längre orkade ställa upp som nattlig (mys)mjölkko... Känns lite hopplöst när man inte får sova men som tröst kan tilläggas att de små verkar anpassa sig raketfort! Måste också passa på att lovorda er änglasöta, lilla tjej!! Vilken supergobit!
Hoppas det går bra med sovvanorna!
/Cia

Anonym sa...

Spännande att skriva för första gång.Längtar efter er,vi ses till helgen.
Modern

Mari sa...

Ha, ha, som ni kan läsa i inlägget ovan så vann lilltösen. Har kommit fram till att en "sovmetod" känns för militärisk, ska försöka anpassa sovandet till vad som känns ok för mig.

Kul att du lämnade ett avtryck, Cia, ska kika in hos dig vid tillfälle.

Och nu ser jag att du fick det att fungera mamma. Vi längtar efter dig, men en vecka går fort - så vi ses snart. Älskar dig!