tisdag, september 18, 2007

122 kcal

Måste säga att det varit en ganska lugn och harmonisk dag idag, sådana behövs mellan arbetspass och hämtningar och lämningar av småtjejor.

Sov ju själv i huset igår natt och hämtade flickorna hos farmor vid niosnåret i morse. Sov en god natt, själv, me myself and I, i en säng stor som ett hav. Inte för att jag märkte av ensamheten, det sov jag alldeles för gott för.

Promenerade med farmor till stan och tog sedan vägen vid vattnet hem. Sol, glittrande vattenyta, höstkänningar ... mmm ... betydligt bättre än gårdagens väder.

Lagade grönsaksplättar, stekt parmaskinka och keso till lunch. Städade lite mer noggrant än vanligt - dammsög i sofforna och fintorkade kring temeraturreglagen på spisen.

Sedan var vi framme vid sovkampen, för det är något av en kamp att få donnan att sova eftermiddag. Det är som att vi är mitt mellan sova två gånger om dagen och sova en. Förmiddagssovet är enkelt, hon slumrar in nästan direkt vagnen börjar rulla, men på eftermiddagen ... det bökas och stökas, men sova behövs det.

Nåväl, ägnade dagens lugna stund till ett yogapass framför kaminen. Lovely. Sedan har vi lekt och lagat middag till mamma och moster Karin.

Pappa kikade också in för att leka med Sirran en stund. Jag lämnade dock mitt främmande och drog till Korpen. Sprang på löpband i 25 minuter - 11 km/h och körde sedan ett pumppass.

Så räknar jag intag i form av mat och uttag i form av motion är 122 kcal det som återstår när dagen nu är slut.

Inga kommentarer: