torsdag, september 13, 2007

På Gläntan

Gläntan. Fint och blåsigt väder, trevligt människo- och hundsällskap och en dotter som vägrade sova i vagnen och bara skulle krypa på, gräva i och helst äta sanden.

Annars har jag skurat halva köksgolvet (här är det old fashioned style med rotborste på knä som gäller), druckit kaffe med svärmor och senare ätit middag på Trossgatan. Har just kommit hem från spinning+combo - 75 minuter skön träning. Så nu är det dusch, te, bok och förberedelser inför morgondagens jobb som gäller.

Har blivit erbjuden att recensera skivor till PT, men ska fundera. Har ju gjort det tidigare åt NSD och det är kul för man hänger med i musiknyheterna mycket bättre, men vet inte om jag fixar heltidstjänst, krönikor och det ... ska prata med nöjesredaktören och höra mig för lite först.

En tråkig sak idag är att Markus inte kunde komma hem utan anländer först imorgon eftermiddag. Så det blir en korthelg tillsammans eftersom jag jobbar söndag.

3 kommentarer:

Gudmodern sa...

Vilken härlig bild!!
Den får mig redan att längta till nästa sommar. Då ska jag också hänga på Gläntan, jag hann ju inte det i år...

Sanna Eriksson sa...

Jag ska börja blogga ingen. Men nu på ny adress.
http://varasanna.blogspot.com/
kram tjejerna...

Mari sa...

Jo det var nästan sommarväder på Gläntan, men jag måste säga att jag uppskattar platsen off season mest. Frost i sanden ... mmm.

Hejja Sanna, välkommen tillbaka! Gillar spionbilden.