tisdag, september 25, 2007

En busschaufför ...

Dagen började med gråväder och tröttillstånd. Siri förvandlades till en riva-ut-maskin och ... ja rev ut saker. Överallt. Sedan förmiddagsprommade vi i blåsten och jag svettades som vanligt.

Mellis hemma och sedan lämnade vi Humlan hemma och gick till Familjens hus. Siri lekte (åkte mest ruschkana, jättekul tydligen) och tittade på de andra barnen. En liten flicka vid namn Ebba var tydligen så söt att Siri ville pussa på henne hela tiden. Hon blev också pååkt av en storkille och grät - lite dominoeffekt där. Storkille åkte på Siri och Siri skjutsade in i Ebba. Gråt x 2 med andra ord.

Fröken där mindes att Siri varit där för ett tag sedan med sin farmor.

Halv ett mötte vi upp Hanna och lunchade på caféterian på Gallerians övre plan. God, fräsch lunchsallad med bland annat kyckling, god god lax och tzatsiki. Siri åt allt från oliver till kikärtor med god aptit. Så drog Hanna tillbaka till jobbet och jag och Sirran tog en sväng på stan och gjorde lite ärenden. Hon trodde sig i vagnen otroligt bra.

Men när vi skulle hem kände jag jag orkar inte gå. Har känt mig lite trött och liksom urlakad på sistone, så vi tog faktiskt lokalbussen hem. Det har inte hänt sedan jag gick gymnasiet. Men det var en trevlig upplevelse. Tre busschaufförer engagerade sig när vi skulle ombord. Och så fanns det ju en hållplats supernära oss. Klart värt 18:-.

Inga kommentarer: