måndag, maj 02, 2016

Mat med lite vårkänsla


Tacolax i ostskal och guacemole.


* * *
Det gick väldigt snabbt att planera veckans mat. Sedan åkte jag och Markus och veckohandlade, medan Siri och hennes vän stannade hemma med valpen.


Måndag
I går åt vi köttfärssås och bönpasta. I dag åt vi resterna av köttfärssåsen, som är uppkryddad med spiskummin och bbq-sås, som paj.

Mandelmjöls- och sesamskal, färsen och en röra av creme fraiche och riven västerbottensost på toppen.

Tisdag
Sallad med snabbstekt sparris och sockerärtor. Varmrökt lax. Kokta ägg och kall sås på majonnäs och wasabi.

Onsdag
Sallad med stekt halloumi samt kryddiga färska korvar.

Torsdag
Kör vi en hel kyckling och låter den bli grund till familjefavoriten ceasarsallad.

Fredag
Kycklingköttbullar.


Inga kommentarer: