tisdag, juli 26, 2016

Brödundantag


* * *
Jag äter i stort sett aldrig glutenfritt bröd. Inte heller lchf-varianter. Jag äter hellre annat, som omelett, till frukost. Saknar det inte heller. Kanske ett perfekt stenugnsbakat surdegsbröd och en riktigt god kanelbulle, men det är sällan.

Häromdagen bakade jag dock bröd på ägg, majonnäs, pofiber och Västerbottensost.

Ett litet, att ha som hamburgerbröd, och ett större, tunnare att ha till pizzabotten.


Som pizzabotten blev det snudd på perfekt, knaprigt och tunt och gott.


Som hamburgerbröd blev det ok. Tur att kycklingburgaren tillsammans med närodlade tomater och olika såser vägde upp det hela.

Och vilken lyx det är sedan, att ha en man och två sommarlovslediga tjejer att komma hem till. Maten planerad och förberedd, nästan bara att sätta sig till bords. Fint det!



Inga kommentarer: