* * *
I går svängde vi ihop en trerätters och åt med fina personer vid vårt nötta köksbord.
Förrätten fångade jag på bild: En cheesecake med creme fraiche, färskost med pepparrotssmak, citroncest, rom, dill och lite andra godsaker. Så åt vi med enrisrökt lax och ärtskott.
Till varmrätt önskade Siri något kryddigt, så jag gjorde fajitaskyckling-gratäng och till det åt vi sallad med avokado, fetaost och Boursain.
Och desserten! Färska jordgubbar och blåbär. Blandade en kräm på kesella, grädde, citron och citroncest, stevia och riven vit choklad. Överst toppade vi med mer vit choklad och grovhackade, lättrostade pistagenötter.
Köpte på nyfikenhet hem en burk kesella med smak av kokos och vit choklad från matbutiken. Wow! Den är magiskt god. Tillsammans med lite bär och en klick sådan har man efterrätten klar på ett kick.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar