måndag, december 03, 2007

Adventstid

Medan vi väntade på att dotra skulle komma hem från mormorsövernattningen tog vi fram julkartongen. Nu pryder utvalda detaljer vårt hem och skänker adventsstämning. Vi åkte också iväg en sväng och uppdaterade oss på en julbelysning till pilträdet på gården, lite julblommor fick också följa med hem.

Advent innebär också det traditionella julfikat hos mina svärföräldrar. På söndag är det dags. Och trots att Humlan varit framme och norpat två sorter i en obevakad sekund så kan jag utlova ett dignande fikabord och fin stämning. Själv ska jag bidra med en av mina favoriter - kanelkakan.

Sist vi diskuterade godsakerna tror jag att vi räknade till sju, åtta sorter i alla fall. Så ni som har en stående inbjudan - boka in söndag klockan 13. I år har vi också bjudit in "nya" gäster, vi får se om de kan stå emot inbjudan ; )

4 kommentarer:

Anonym sa...

Så klart är alla välkomna gamla som nya.Har ju aldrig träffat dig Sara men läser din blogg ofta.Är ju själv 3 sons mamma så kommer du och din familj ska jag berätta hur det var när jag fick min 3:dje gosse en liten anekdot.
Wiweca och svärmor.

Flingan sa...

Jag undrar var du hittar dina fina ramar runt korten? Har letat runt på scrapblogen, men kommer upp tomhänt.

Sara sa...

Vad kul att du läser min blogg Wiweca! Vi har lite tjockt den dagen, men det lät som att de ska köra Pilates workshopen igen senare, så jag har förhoppning om att vi ska kunna komma ändå! Anekdoten blir man ju lite nyfiken på :)

Mari sa...

Plingen, dessa ramar är enkelt skapade som rektanglar med avrundade hörn som jag placerar bakom fotot. Photoshop, heter lösningen!