fredag, december 21, 2007

Lite vila, kanske

Ett tag nu har det känts som om jag skriver på mina krönikor i det tysta. Utan att få några positiva tillrop. Nu har ju dessutom PT i det närmaste två familjekrönikörer, då även högsta chefen skriver om ämnet i sin spalt varannan vecka.

Men sista dagarna har jag blivit överöst med beröm. Via jobbtelefonsamtal, som från början handlat om något helt annat, till en kvinna vars bord jag frågade om vi fick överta på stan idag. "Men", sa hon "... är det inte du som skriver om lilla Siri? Åh, du skriver så bra och man känner igen sig så mycket."

Spontant beröm värmer själen.

Jo, jo. Men nu har jag jullov (ja inte från krönikan, inte heller bloggen tar jullov). Men schemalagda arbetsdagar pausar jag med ett tag.

Krönikan är just skickad. Nu ska jag gå ner och göra sambon sällskap i filmsoffan. Det känns som vi inte träffats på flera dagar. Firmafest och pratkväll med tjejkompisarna på Bryggargatan har kommit emellan.

Imorgon bitti har vi fått erbjudande om barnvakteri för att göra klart allt julfixeri. Vi har nappat på erbjudandet!

4 kommentarer:

Anja och Jonas sa...

Du ÄR ju duktig på att skriva!
Tråkigt bara att man inte kan läsa dina krönikor på PT-webben, går inte det att fixa?
Ser fram emot att träffa er om en vecka. Siri har ju blivit stora damen, enligt bilden!

Julkram från Kiruna

Anonym sa...

Nu känns de ju som att jag skriver de här bara för att du nämner de, MEN imorse när ja läste tidningen så tänkte jag för mig själv att hon är en j*el på att skriva så de tåras i ögonen. Så ta åt dig, mig berör du då varje gång både i bloggen och i krönikan!

Ha en trevlig jul!

Anonym sa...

Lycka till med fixet och GOD JUL till alla fyra. Kram Gertrud och Anders

Mari sa...

Hej Anja. Mina krönikor finns faktiskt på nätet, adressen är http://www.pitea-tidningen.se/kategori.aspx?cat=6&dep=65011

Jo Siri är stora-starka-vilja-damen nu. Senaste ordet låter som "joppaaa!". Vi tror det betyder jobba.

Blir kul att ses snart. Ser fram emot lite lugn och stillsam kvalitetstid. Kram kram kram kram (en till varje familjemedlem)

Ida. Tack! Jag tar åt mig, jag lovar ; ) God jul själv.

Hej Gertrud och Anders och god jul på er med. Ni kanske är framme i Stockholm nu? Då får ni hälsa Hanna och familjen och tacka för julkort och ärvda kläder!