lördag, december 22, 2007

Hemma bäst

Strax efter åtta styrde vi in på Ica-parkeringen. Sedan dess har vi julhandlat, fikat Ekbergsmacka och te hemma efter uppackning av maten. Vi har köpt de sista klapparna och lite nya julblommor samt lite smågrejs som hårklämmor och klädvårdsrullar. Hämtat Siri hos farmor och farfar och fikat där.

Så nu tror jag att allt bortafix är fixat. Nu är det bara hemma det ska pysslas. Det känns skönt, vill bara vara hemma och göra klart och fint.

5 kommentarer:

Anja och Jonas sa...

Perfekt, nu kan vi läsa krönikor även från Kiruna!
Ha en skön och stilla jul hemma, vi ses alldeles snart!

Anonym sa...

God jul till dej och din familj!
Vi ses!

/ Sarah

Anonym sa...

Grattis till 100,000 besök på din blogg. En bloggstolpe har passerats, det tycker jag är värt att fira. Det är många det, som tittat in och läst dina fina texter om smått&gott och ditten å datten.

Kramar till familjen,
/JL

Sara sa...

Hej Mari! Jag hade tänkt skicka ett julkort på mailen, men hittade inte adressen - så du får gå in på bloggen och titta på det där istället! God jul på er!

Mari sa...

Jonas och Anja, ha en skön jul ni med så ses vi snart.

God jul till er familj också, Sarah. Ge en extra hundgodis till stora, lilla sötnosen!

Tack Lidström. Ha, ha jag får väl försöka hitta på något sätt att fira. 100 000. Tokigt det kan bli, jag som verkligen tänkt blogga i det fördolda när jag ville skriva ut min ångest den där hösten (fast räknaren installerade jag långt senare). Så det kan bli! Kramar till er också, finaste ni.

Sara, när du skriver det så borde jag faktiskt lägga in min mejladress på bloggen. Den är för övrigt mari@clewer.se. Ha en riktigt god jul (och spana särskilt in tidningen imorgon - tror jag i alla fall?!) Kram.