måndag, december 10, 2007

jag behövs

Veckans enda hemmadag (fredag är jag visserligen hemma dag, men då jobbar jag kväll). Hundpromenad med sovande dotter i vagnen, handla mat och lämna in silverarmbandet jag fick förra julen för avkortning. En sväng på nyflyttade Kupan och hem för lunch.

Lilla S är verkligen lilla S. Hon är ledsen och famnig och ramlig. Och jag har funnits till för henne, för det märks att hon har mammabehov som aldrig förr. Tidigt middagssov blev det också, nu 2,5 timmar senare sover hon än. Själv har jag utövat yoga i skymningstimmen.

Nu blir det pasta med god tomatsås, oliver, parmesan, god creem cheese-röra och grovt bröd. Sedan väntar fotografering på tidningen, inför årets bästa skivor-texten.

2 kommentarer:

Anja och Jonas sa...

Skönt med hemmadagar, jag längtar lite... kanske ska ta någon vecka ledigt innan ankomsten, men det kan ju lika gärna bli 3 om nytillskottet inte behagar komma i tid!
Tänkte be dig kolla mått på din bärsjal, jag har massa tyg så jag ska försöka sy en.
Läste att det var dags för Hanna, IDAG! Spännande, ringer o hör hur det går, du är säkert uppdaterad!
Kram

Mari sa...

Jo, svårt att veta när bebisar tänker anlända. Men visst är det skönt/bra att vara hemma lite innan. Det var i alla fall då jag landade och började känna mig redo på riktigt.

Ska ta fram bärsjalen och måtta!

Jo det är spännande, vi får se vad som händer. Mina tankar är med henne i Sunderbyn i alla fall.

Hur är det med dig/din mage nu då? Dags för uppdatering om tillståndet tycker jag!

Kram.