* * *
Jag tänkte skriva att varmt väder är salladstid.
Men ärligt så har vi salladstid året om i min familj.
Ofta kombinerar vi sallad med en kall sås
eller röra och kött/fisk/vegetariskt alternativ
Men ärligt så har vi salladstid året om i min familj.
Ofta kombinerar vi sallad med en kall sås
eller röra och kött/fisk/vegetariskt alternativ
~ eller som här med ost som tillbehör.
En suddig, men lycklig bild på en favoritskål med
godsaker som persika, pistagenötter och smultron från
pallkragen på gården. Citronolivolja eller balsamico-
reduktion som topping med en lös nypa flingsalt.
godsaker som persika, pistagenötter och smultron från
pallkragen på gården. Citronolivolja eller balsamico-
reduktion som topping med en lös nypa flingsalt.
Den här favoriten vill jag också visa på bild.
Markus odlade potatis i Siris gamla sandlåda och drog
upp jordiga knölar som har räckt till rätt många måltider.
Markus odlade potatis i Siris gamla sandlåda och drog
upp jordiga knölar som har räckt till rätt många måltider.
Salladen med halvtjocka potatischips är inspirerad av
en måltid på en restaurang i Paris en gång i tiden.
en måltid på en restaurang i Paris en gång i tiden.
Så gott! Sallad i mitt hjärta, alla dagar om året.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar